Contact en locatie

Neem contact op of bekijk onze locatie

Golfschool de Kurenpolder
Kurenpolderweg 33
4273 LA Hank

Email: info@gsdk.nl
Telefoon: 0162-406354

KVK Breda: 60945249
BW nr: NL122108590B01

Ons team:

Secretariaat
Ingrid Martens

Golfprofessionals
Frank van de Kimmenade
Gerben Wijnstra

Even voorstellen

Frank van de Kimmenade

FrankHallo, ik ben Frank van de Kimmenade en werkzaam op de Kurenpolder sinds juni 2008. 
De afgelopen jaren hier zijn voorbij gevlogen Dat kan ook niet anders want golfen op Landgoed de Kurenpolder is golfen op een uitdagende baan in een gezellige ambiance. De gemoedelijke sfeer op de golfschool past hier uitstekend bij.

Sporten is buiten mijn twee kinderen Yentl en Milan mijn grootste hobby. Of het nu gaat om skiën, fitness, tennis of een balletje trappen met de kinderen, het maakt niet uit, als ik maar met sport en mensen bezig kan zijn.
Dat kenmerkt ook ons team op de golfschool. Leren golfen op een gemoedelijke, sportieve en enthousiaste manier. Hierbij nodig ik graag iedereen uit om dit gevoel met ons te beleven.

Graag tot ziens,
Frank

 

 

 

Gerben Wijnstra

GerbenMijn naam is Gerben Wijnstra, ik ben 16 jaar golfprofessional en sinds 1 februari 2015 werkzaam op Golfschool de Kurenpolder. Hiervoor heb ik lesgegeven op de Lingewaelsche en de Efteling. Als golfprofessional werk je de hele dag met mensen en dat is iets dat ik heel erg leuk vind. Daarnaast is het altijd weer een mooie uitdaging om iedereen op zijn eigen niveau beter te leren golfen. Buiten het lesgeven, speel ik natuurlijk ook graag zelf en probeer ik waar mogelijk mee te spelen aan de wedstrijden van PGA Holland, dit gebeurt met wisselend succes, net als iedere andere golfer. Mijn beste rondje van de afgelopen jaren is een rondje level par op Houthalen in België.

Ik woon in Gorinchem, ben getrouwd en heb een dochter en een zoon. Buiten het lesgeven, ben ik op dit moment druk bezig mijn studie Nederlands Recht af te ronden. Hoe dat in de toekomst precies gaat lopen, weet ik nog niet, maar voorlopig vind ik het lesgeven nog veel te leuk om op te geven. Naast golf, houd ik van bijna alle sporten, jammer genoeg kan ik niet te tijd vinden om deze ook allemaal zelf actief te beoefenen. In het verleden heb ik heel fanatiek getennist, nu wat minder fanatiek, maar ik vind het nog steeds leuk om te doen.

Het bevalt mij uitstekend op golfschool de Kurenpolder. De sfeer is zeer goed en er zijn een heleboel mensen echt geïnteresseerd om beter te leren golfen. Dat maakt het tot een hele leuke omgeving voor beginners om golf te leren en voor gevorderden om hun spel bij te schaven. Ik kijk er dan ook naar uit om hier een hele tijd deel van uit te maken. Tot ziens op de driving range!

Gerben

  

 

 

 

Vul onderstaand contact formulier in en een van onze medewerkers zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Actie 5 golflessen 29,-

 
Golfschool de kurenpolder

Deze lessen zijn onderverdeeld in: putten, chippen, pitchen, 2 x swingen. Ideaal voor beginners.

Lees meer
© Copyright 2015 - 2017         Sitemap