Onze Golfprofessionals

Ons team van golfprofessionals (golfleraren) biedt passende lessen voor iedereen, of je nu gaat beginnen met golf, of al zeer ervaren bent. Wij geven privélessen en natuurlijk ook groepslessen. Want (beter) leren golfen is nog leuker als je het samen doet.

We stellen graag onze golfprofessionals aan je voor:

Stefan Douw 

Mijn naam is Stefan Douw en ik kom uit Tilburg. Ik werk sinds april 2018 met veel plezier bij Golfschool de Kurenpolder. Het leukste aan golflessen geven vind ik om te zorgen dat mensen met meer plezier gaan golfen op wat voor niveau dat ook is.

Naast golf kan ik mijn tijd goed besteden met het kijken naar voetbal en naar andere sporten. Ik hoop u graag te ontmoeten bij Golfschool de Kurenpolder tijdens een les of een gesprek op de driving range en/of clubhuis

Met vriendelijke golfgroeten, Stefan 


Clive Jarratt

Mijn naam is Clive Jarratt. Ik kom uit Den Bosch, ben 42 jaar. Zelf speel ik al 13 jaar en heb aan verschillende toernooien meegedaan.

Heb een succesvolle carrière in de horeca gehad maar vond het tijd om van mijn andere passie 'golfen' mijn beroep te maken. Heb de opleiding WGTF gedaan level 2 en 3 en ben zelfs aan het doorleren voor de titel Master Teacher. 

Met die kennis en ervaring maak ik mensen graag enthousiast voor de golfsport. 

Stap voor stap aanpakken en weten wat je traint , rekening houdend met ieder zijn mogelijkheden , dat is mijn werkwijze. Heb veel geduld met mensen , iedereen heeft zijn eigen spelniveau en leercurve. 

Heb zin om aan de slag te gaan!


Cees Schipperen

Vanaf mijn 6e jaar ben ik bezig geweest met diverse sporten. Begonnen met Judo en Turnen. Daarbij zwemmen en op later leeftijd op school allerlei sporten beoefend. Nadat ik gestopt was met bovengenoemde sporten heb ik vele uren doorgebracht in de sportschool.

Via mijn baan ben ik in aanraking gekomen met Golf door middel van een golfclinic. Hier werd ik dan ook direct door gegrepen en ben op zoek gegaan naar een Golfschool om mijn GVB te halen.

De keuze was dan ook al snel gevallen op Golfschool de Kurenpolder door het zeer toegankelijke systeem van les geven.

Na vele uren les en training bleek ik een behoorlijke aanleg te hebben voor golf. Hierdoor en door de goede relatie met de golfpro’s ben ik bij Golfschool de Kurenpolder in de gelegenheid gekomen om af en toe mee te helpen met het geven van clinic en in te vallen voor groepslessen als dit nodig was.

Hier werd mijn interesse om mijn ervaringen door te geven door les geven aangewakkerd. Ik ben dan ook begonnen met mijn opleiding Golfpro bij de WGTF (World Golf Teachers Federatie)

Mijn doel is om mijn passie voor en plezier in golf over te brengen aan nieuwe beginnende en reeds golfende mensen die hun spel willen verbeteren.

Tot ziens op golfschool de Kurenpolder!Direct naar

Contact

Golfschool de Kurenpolder
Kurenpolderweg 33
4273 LA Hank

Email: info@gsdk.nl

Telefoon: 0162-406354

© Copyright 2015 - 2022         SitemapPrivacyverklaringLinks