Onze Golfprofessionals

Ons team van PGA - Golfprofessionals (golfleraren) biedt passende lessen voor iedereen, of je nu gaat beginnen met golf, of al zeer ervaren bent. Wij geven privélessen en natuurlijk ook groepslessen. Want (beter) leren golfen is nog leuker als je het samen doet.

We stellen graag onze golfprofessionals aan je voor:

Jarvin van Rosberg

Terug van weggeweest!

Ik ben Jarvin van Rosberg, geboren op Curacao en aan het genieten in het koude kikkerland. Vanaf januari 2021 kom ik het team van GSDK versterken.Naast het golfen houd ik mij bezig met fotografie en film en heb eigenlijk teveel hobby’s als ik er zo over na denk!

Hoop jullie allemaal te mogen verwelkomen in de lessen en dat ik het golf niveau wat kan bijspijkeren!

Tot snel bij de golfschool!

Groetjes Jarvin


Stefan Douw 

Mijn naam is Stefan Douw en ik kom uit Tilburg. Ik werk sinds april 2018 met veel plezier bij Golfschool de Kurenpolder. Het leukste aan golflessen geven vind ik om te zorgen dat mensen met meer plezier gaan golfen op wat voor niveau dat ook is.

Naast golf kan ik mijn tijd goed besteden met het kijken naar voetbal en naar andere sporten. Ik hoop u graag te ontmoeten bij Golfschool de Kurenpolder tijdens een les of een gesprek op de driving range en/of clubhuis

Met vriendelijke golfgroeten, Stefan 


Cees Schipperen

Vanaf mijn 6e jaar ben ik bezig geweest met diverse sporten. Begonnen met Judo en Turnen. Daarbij zwemmen en op later leeftijd op school allerlei sporten beoefend. Nadat ik gestopt was met bovengenoemde sporten heb ik vele uren doorgebracht in de sportschool.

Via mijn baan ben ik in aanraking gekomen met Golf door middel van een golfclinic. Hier werd ik dan ook direct door gegrepen en ben op zoek gegaan naar een Golfschool om mijn GVB te halen.

De keuze was dan ook al snel gevallen op Golfschool de Kurenpolder door het zeer toegankelijke systeem van les geven.

Na vele uren les en training bleek ik een behoorlijke aanleg te hebben voor golf. Hierdoor en door de goede relatie met de golfpro’s ben ik bij Golfschool de Kurenpolder in de gelegenheid gekomen om af en toe mee te helpen met het geven van clinic en in te vallen voor groepslessen als dit nodig was.

Hier werd mijn interesse om mijn ervaringen door te geven door les geven aangewakkerd. Ik ben dan ook begonnen met mijn opleiding Golfpro bij de WGTF (World Golf Teachers Federatie)

Mijn doel is om mijn passie voor en plezier in golf over te brengen aan nieuwe beginnende en reeds golfende mensen die hun spel willen verbeteren.

Tot ziens op golfschool de Kurenpolder!Direct naar

Contact

Golfschool de Kurenpolder
Kurenpolderweg 33
4273 LA Hank

Email: info@gsdk.nl

Telefoon: 0162-406354

© Copyright 2015 - 2021         SitemapPrivacyverklaringLinks