Wil je weten of golf iets voor jou is?
Wil je het gewoon proberen met een aantal lessen?


Dat kan nu héél voordelig en laagdrempelig met onze GOLFSTART LES- EN SPEELPAKKETTEN. Deze pakketten bieden jou - naast heel veel extra's - de mogelijkheid om tegen een zeer aantrekkelijk tarief kennis te maken met golf.

Je kunt al 6 x lessen voor EUR 165. Je krijgt dan gelijk heel veel extra's zoals 3 maanden heel veel golfen, gebruik van leenset met clubs, gratis theorieavond en veel meer. Zie de flyer hieronder voor het overzicht met mogelijkheden

Klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie over voorwaarden, etc. Onderaan deze pagina vindt je de voorwaarden, clausule, etc.

Lijkt het je leuk? Heb je interesse?
Vul het formulier hiernaast in. Wij nemen graag, vrijblijvend, contact met je op.


Golfles Pakketten

 

  • Klik hier voor de Speelrecht Voorwaarden (PDF, downloaden).
  • Klik hier voor de veel gestelde vragen (PDF, downloaden)

  • Clausule:
    Voordat je het formulier gaat invullen: Hoewel je een pakket gaat afnemen en daarmee aangeeft te voldoen aan de voorwaarden die Golfschool De Kurenpolder daarvoor stelt, kan het enkele dagen duren voordat de gegevens zijn gecontroleerd en verwerkt. Golfschool De Kurenpolder behoudt dan ook het recht om de aankoop van het Golfstart pakket te ontbinden (en het betaalde bedrag te retourneren - indien al betaald) als blijkt dat niet wordt voldaan aan de voorwaarden.

FORMULIER  GOLFSTART

Kom je lessen met vrienden of familie? Dan moet je per persoon het formulier invullen!

Direct naar

Contact

Golfschool de Kurenpolder
Kurenpolderweg 33
4273 LA Hank

Email: info@gsdk.nl

Telefoon: 0162-406354

© Copyright 2015 - 2022         SitemapPrivacyverklaringLinks