GVB / Handicap 54

Snel uw Handicap 54 behalen? 

Golfschool de Kurenpolder biedt naast zijn vele golflessen en clinics ook de mogelijkheid om uw Handicap 54 te behalen, voorheen bekend als het golfvaardigheidsbewijs (GVB). Voordat u uw Handicap 54 kunt behalen, dient u in bezit te zijn van een baanpermissie. Bij Golfschool Kurenpolder bieden wij een compleet pakket aan. Op deze manier behaalt u met behulp van onze professionele en gedreven instructeurs snel uw handicapregistratie. 

Speciaal GVB-pakket

Het GVB-pakket van Golfschool de Kurenpolder kost slechts €199,- en beschikt over de volgende onderdelen: 

  • 1 maand onbeperkt groeples
  • Onbeperkt gebruik van ballen voor op Driving Range
  • Theorie-examen
  • Privéles voor uw baanpermissie

Waarom uw GVB behalen?

U kunt verschillende redenen hebben waarom u uw GVB wilt behalen. Als u het GVB-examen behaalt, ontvangt u van de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie een NGF-pas. Met deze pas mag u op bijna alle golfbanen in Nederland spelen. 

Daarnaast geeft het u ook inzicht in uw persoonlijke niveau en kunt u tegen gelijkwaardige golfers spelen. In eerste instantie ontvangt u Handicap 54, dit kan gezien worden als de basis. Door vervolgens meer qualifying kaarten te spelen, kunt u uw handicap verlagen. Aan het begin van elk jaar ontvangt u dan een nieuwe pas met uw persoonlijke niveau. 


Geïnteresseerd? Meld u vrijblijvend aan!

© Copyright 2015 - 2021         SitemapPrivacyverklaringLinks