Najaarscursus Golf

De najaarscursus golf wordt op de volgende dagen en tijden aangeboden: 

Dinsdag 12.00 tot 13.30 uur
Donderdag 14.30 tot 16.00 uur
Zondag 11.00 tot 12.30 uur
Zondag 13.00 tot 14.30 uur


Wil jij jouw golftechniek verbeteren? Of wil je nieuwe mensen ontmoeten om mee te golfen? Doen dan mee met onze 10 weken durende najaar cursus.
 
De cursussen worden gegeven in groepjes van maximaal 8 personen, de lessen zijn geschikt voor spelers van alle niveaus en worden meerdere momenten per week aangeboden. De lessen worden zoveel mogelijk buiten gegeven op de PAR-3 baan van Golfschool de Kurenpolder. Wanneer het weer het niet toelaat kunnen we altijd de lessen geven op de overdekte driving range.
 
Gedurende de cursus komen alle onderwerpen aan bod dus niet alleen de swing. Denk hierbij aan chippen, pitchen, slaan met houten clubs, bunkerslagen, putten en course management. Al het geleerder wordt direct in de praktijk gebracht in de baan.

Kosten zijn € 159,- voor 8 lessen van 1,5 uur.

Door middel van onderstaande inschrijfformulier kunt u zich direct inschrijven. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kan het zijn dat er meer of minder uren beschikbaar worden gesteld. Plaatsing is afhankelijk van het aantal deelnemers, de volgorde van binnenkomst en het aantal beschikbare plaatsten.
 
Voor vragen kunt u contact opnemen met het secretariaat van Golfschool de Kurenpolder, info@gsdk.nl
of 0162-406354. 


Inschrijfformulier

Geboortedatum:

Voorkeursdag:

© Copyright 2015 - 2021         SitemapPrivacyverklaringLinks